Et uformelt møde

Vi starter med et uformelt møde og finder ud af, om der kunne være potentiale for et samarbejde. Jeg møder velforberedt op med den indsigt, jeg på forhånd har kunnet opnå om jeres virksomhed, projekt eller event. Jeg stiller opfølgende spørgsmål til jer, præsenterer mig, min tilgang og de potentialer, jeg ser. Efterfølgende sender jeg et tilbud, som I kan tage stilling til. Hvis I er positive, er vi i gang!

Handler opgaven om en akut krise, tager vi den over telefonen og rykker selvfølgelig hurtigt!

Samarbejdsformer

Vi kan samarbejde om en enkeltstående opgave, eller vi kan lave et længerevarende samarbejde. Alle samarbejder skræddersys efter jeres behov. Det kan være, I har brug for kommunikationshjælp i en tidsbegrænset periode. Måske foretrækker I, at jeg har en ugentlig dag på jeres kontor. Det kan være, I blot ind imellem har brug for tilkaldehjælp, når opgavepresset bliver for stort.

Estimering og pris

Jeg estimerer alle opgaver og samarbejder efter et forventet og udspecificeret timeforbrug. Det skaber gennemsigtighed, så I ved, hvad I betaler for. Prisen varierer afhængig af samarbejdets karakter. Timeprisen for en enkeltstående opgave er DKK 850,-. Er der tale om en større pakke eller et længere samarbejde, gives tilbud med en nedjusteret timepris.